Vi er på inspirationstur i Italien - vine kan ikke sendes eller afhentes mellem den 25. maj og 4. juni

Få leveret til døren for 75 kr.

Om Vinstorm.dk

Passion for god vin

Vores mission er at importere Champagne og vine af høj kvalitet og til en fornuftig pris. Dermed ønsker vi at kombinere hobby, interesse for vin med seriøs og fornuftig forretning.

Vinstorm blev oprettet i 2011 efter flere års inspirerende vinrejser i Europa. Passion for gourmet mad og vine samt kulinariske oplevelser gjorde, at Vinstorm blev en realitet. Dette giver os en mulighed for at give vores gode vinoplevelser videre – så andre også kan nyde de vine, som vi finder velsmagende og interessante. Siden har årlige inspirationsrejser til vinproducenter og messer i forskellige lande ført til det nøje udvalgte kvalitetssortiment, som præsenteres på denne hjemmeside. Et sortiment som vi kontinuerligt udvikler og udvider, så vores kunder kan nyde og opleve nye spændende vine som ikke tidligere har været præsenteret i Danmark. Vi går efter at alle vores vine giver vores kunder kvalitet til prisen! 

Hos Vinstorm skal man have mulighed for at kunne bestille en enkelt eller to af hver flaske vin i stedet for, at være tvunget til at købe 6 eller 12 stk. af gangen. Dette giver vores kunder mulighed for at blande egne kasser med vine og på den måde gå på opdagelse i vinens skønne smagsunivers. Det er nemlig sådan, vi selv ønsker at købe vine!

Venlig hilsen Jacob Storm

Find din favorit vin

Hos Vinstorm.dk kan du finde et stort udvalg af kvalitetsvine. Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du ønsker hjælp til at finde den helt rette flaske.

NEM LEVERING​

Få sendt vin direkte til dit hjem

Rådgivning

Vi hjælper gerne med at sammensætte mad med gode vine til din fest

Høj kvalitet

Vores vine er i høj kvalitet og udvalgt fra nogle af de bedste mindre producenter i verden.

Pouring white wine.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, hos Vinstorm kan man altid vælge at købe en flaske af de vine man ønsker. Dermed kan man lave egne blandede kasser og på den måde gå på opdagelse i vinens spændende smagsunivers!

Naturligvis! Vi har mere end 10 års erfaring med at sammensætte vin til menuer. Så send os jeres valgte menu og vi vil komme med et kvalificeret bud på vine, der vil passe godt til jeres valg af mad.

Vi pakker typisk vinene dagen efter bestillingen og derefter går der de dage som det valgte leveringsfirma tilbyder. Så du har som oftest vinene efter 2-3 dage.