Vi er på inspirationstur i Italien - vine kan ikke sendes eller afhentes mellem den 25. maj og 4. juni

Få leveret til døren for 75 kr.

Nyheder og gode gamle kendinge fra Californien

Vi har siden 2017 importeret dejlige vine fra Californien fra West Coast Wine Group – Napa Valley.
I december havde vi introduktion af 7 nyheder ved en vinsmagning i Vinstorms hyggelige lokaler. Vi smagte bl.a. 2 dejlige Pinot Noir, en spændende Rose og dejlige vine på Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Merlot og Malbec. Michael Schwoll, der er salgsdirektør var med på Googlemeet, og det fungerede rigtig godt.

OM WEST COAST WINE GROUP

Firmaet er dedikeret til missionen om at bringe den sande essens og karakter af Californiens vine til verden. De producerer imødekommende, fyldige, velafbalancerede vine til meget overkommelige priser. Uanset om du er interesseret i en vin til hverdagsdrikke eller prisvindende Napa Valley-vine, kan vi imødekomme dig og lede dig til det perfekte valg.

Mange af vores vinmærker er frugtbare, nemme at drikke og madvenlige – perfekte til hverdagsfester. Hjørnestenene i vores portefølje er Cabernet Sauvignon, Old Vine Zinfandel og Merlot sorter.

Det varierede mikroklima og jordbunden af forskellige californiske appellationer producerer en bred vifte af karakteristiske smage. Derudover implementerer hver vinbonde sin egen håndværkerteknik, individuelle fadvalg og anvendelse af gæring og mikrobiologi, som producerer et stort udvalg af stiliserede vine. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af vine, der hver har deres egen unikke karakter og tekstur. Vingården er beliggende i Californien i hjertet af det berømte Napa Wine Country.