Få leveret til døren for 75 kr.

Pfneiszl

Om Pfneiszl

Efter at være vokset op i Østrig af ungarsk afstamning fik vinbondens fader i 1993 muligheden for at genvinde vinmarker i Sopron vinregionen.

Døtrene Birgit, 38, og Katrin, 34, overtog vingården fra deres forældre i 2006 – og de driver nu vingården.

De dyrker i alt 13 hektar – to sammenhængende arealer på henholdsvis 5 og 8 hektar.

Birgits dedikation og faste overbevisning fik familien til at producere økologisk vin fra 2006.

I 2006 underskrev de en kvalitetssikringskontrakt med det økologiske certificeringsfirma Biokontroll Hungária.

Efter en overgangsperiode på tre år dukkede den første økologisk producerede årgang op i 2009.

I 2016 trådte de ud af kvalitetssikringskontrakten og afsluttede samarbejdet med Biokontroll Hungária.

Der dyrkes ni druesorter.

Hele familien plus en fastansat arbejder på godset.

De arbejder 365 dage om året i vingården. Selvom der ikke er noget arbejde at udføre, går nogen fra familien ud for at tjekke, om alt er i orden.