Pris: 160,00
Ex. moms: 128,00
Producent: Moillard Grivot
Varenummer: 1229
Drue: Pinot Noir
Lagerstatus: På lager
Med Maranges 1er Cru "Clos Roussots" har SB endnu engang fundet en spændende enkeltmarks 1er Cru Bourgogne rødvin til en meget fornuftig pris. Maranges er smagsmæssigt i familie med den mere kendte Chassagne Montrachet – og ligger i den lettere og mere frugtagtige smag. 2010 er dog flot mørk og en elegant vin.
Man fornemmer solbær men også røde bær i den dejlige frugtige bouquet. Tanninerne er behagelige og nuancer af lakrids kan findes i denne intense vin. Serveringstemperatur: 18 ̊
 
Det er lykkedes os, at lave en importaftale med Moillard - Grivot, som vi har besøgt gennem flere år. Bourgogne huset Moillard-Grivot, der ligger ved byen Nuits-Saint-Georges. er grundlagt i 1850 af vinavleren Moillard. Huset anvender i sin vinproduktion moderne avanceret teknik i smuk forening med det bedste fra de gamle traditioner. Som det ses af vores bestillingsliste rummer Moillards produktion og meget omfattende kældre flasker fra alle de fineste appellationer i Côte d’Or. Den betydelige ekspertise, Moillard-Grivot har opbygget, har placeret husets fornemme bourgogner i den absolutte top. Huset præsenterer dog også en flot række af såkaldte Value for Money-vine,- gode autentiske vine i et absolut fornuftigt prisniveau. Disse vine stammer primært fra Bourgogne, men Moillard - Grivot ejer også sydligere beliggende marker, og vi har valgt også at importere en række Rhonevine.
 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God