Champagne, Frankrig
 
ROUALET Pere&Fils
 
Vi har besøgt champagnehuset i Champillion nær Epernay de seneste mange somre og smagt de skønne bobler. Vinbonden og familiens overhoved Fabrice har vist os markerne og champagnekælderen. Roualet familiens champagneproduktion strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden og 13 generationer. Fabrice Roualet og hans søn driver nu familievirksomheden - Pere&Fils betyder far og søn. Det er lykkedes os, at lave en importaftale med ROUALET Pere&Fils. Huset ejer en række godt beliggende Grand Cru 1. Cru marker, hvorfra en del af ROUALETs fremragende champagner stammer.
 
Cazals
 
SB-Vinimport har startet samarbejde med og import af  Grand Cru Champagner fra Cazals fra Le Mesnil-sur-Oger. Cazals champagner  er udelukkende lavet på Chadonnay: Blanc de Blancs.
Vi er stolte over at have mulighed for at præsentere disse nye spændende flasker kvalitets champagne til vores kunder i Danmark. 
Siden Claude Cazals død i 1996, har hans datter Delphine og Claudes hustru, Michele, drevet virksomheden. Delphines farfar Olivier plantede vinstokkene i 1950'erne - og husets 3,70 Hektar er omkrandset af flotte mure, der beskytter vinene mod vejrforholdene i Champagne. 
 
 
Bourgogne, Frankrig
 
Moillard – Grivot
 
Det er lykkedes os, at lave en importaftale med Moillard - Grivot, som vi besøgte sidste år. Bourgognehuset Moillard-Grivot, der ligger ved byen Nuits-Saint-Georges. er grundlagt i 1850 af vinavleren Moillard. Huset anvender i sin vinproduktion moderne avanceret teknik i smuk forening med det bedste fra de gamle traditioner. Som det ses af vores bestillingsliste rummer Moillards produktion og meget omfattende kældre flasker fra alle de fineste appellationer i Côte d’Or. Den betydelige ekspertise, Moillard-Grivot har opbygget, har placeret husets fornemme bourgogner i den absolutte top. Huset præsenterer dog også en flot række af såkaldte Value for Money-vine,- gode autentiske vine i et absolut fornuftigt prisniveau. Disse vine stammer primært fra Bourgogne, men Moillard - Grivot ejer også sydligere beliggende marker, og vi har valgt også at importere deres Beaujolais og en række Rhonevine.   
 
Puglia, Italien
 
Duca Carlo Guarini
 
Guarini er en familieejet landbrugs koncern hvis historie strækker sig mere end 1000 år tilbage i Puglia’s historie. Udover vin producerer familien oliven og olivenolie udvundet fra familiens flere hundrede år gamle olivenlunde. ”Innovation” og ”kvalitet” er de to nøgleord der hæfter sig til koncernen. 
I starten af 90’erne, hvor næsten ingen udenfor Puglia kendte til druerne Primotivo og Negroamaro, var Guerini det første vinhus, der producerede disse vine med 100% indhold af druerne og lancerede dem, men druens navn på deres label. Et dristigt træk eftersom mange vinbønder i Puglia ikke var stolte over disse lokale druesorter – der ikke havde den store opbakning i det stolte vinland. Dette har heldigvis ændret sig – og i det sidste årti er Puglia for alvor kommet på Italiens vinkort på en positiv måde.
Guarini producerer udelukkende vine fra egne vinstokke og produktionen og opbevaringen sker 100% i egen kælder. For Guarini er forholdet mellem kvalitet og pris ekstremt vigtigt. ”Man skal kunne drikke gode vine til rimelige priser”. Dermed er der et godt link til SB Vinimports ønsker.
 
Piemonte, Italien
 
Elio Filippino
 
Vinhuset Filippino har hjemme i byen Neive 12 km. fra Alba i Piemonte og har produceret vine siden det tidlige 19. århundrede. Først i 50’erne kom familiens navn på labels, da man valgte egen produktion frem for at videresælge druerne til andre producenter. Elio Filippino varetager i dag vinproduktionen med hjælp fra hans mor Lucia, hans søster Ivana og hans hustru Miriam.  
Produktionen af familiens røde vine sker næsten udelukkende på Piemonte druesorterne Nebbiolo (Barolo, Barbaresco) og Barbera (Barbera d’Alba). Familien producerer dog også to fremragende hvide vine på druerne Arneis og Cortese di Gavi. Ligeledes produceres en lækker Moscato d’Asti og til næste år frigives en meget interessant Spumante Rose, som vi fik lov til at prøvesmage inden frigivelsen. En spumante vi glæder os til at importere i fremtiden!
 
Amalia
 
Vinhuset Amalia Cascina i Langhe er, beliggende på bakkerne i Monforte d'Alba. I 2003 købte Boffa familien - Luigi Antonio med sin kone, Maria Angela Brosio, og søn, Paolo - virksomheden, renoverede gården og revolutionerede vinproduktionen ved at opføre en ny og topmoderne vingård. Den oprindelige gård, bygget i begyndelsen af 1920'erne er blevet en gæstfri Bed & Breakfast. Den omhu og lidenskab, hvormed Maria Angela Brosio byder gæster velkommen til sit "hjem" er identisk med det, som hendes søn Paolo sætter i vinfremstilling, med rådgivning af ønolog Gian Franco Cordero og agronom Gian Piero Romana. Begrænsede udbytter, maksimal pleje i dyrkning af vinstokke og minutiøse arbejde i vingården er de ingredienser, der giver vine af rigtig god kvalitet og potentiale for lagring, navnlig for Baroloerne.
 
 
Rhone, Frankrig
 
Vincent Sauvestre - Clos des Miran
Vincent Sauvestre er vinbonde og negociant med base i Bourgogne. Han er 4. generation, der har haft ansvaret for vinfremstillingen i et større firma.
Mens han som ung studerede på vinuniversitetet i Suze-la-Rousse, kom han til at kende Rhonevinenes kvaliteter og erhvervede senere i 2001 vinmarker i Pont-Saint-Esprit i Gard.
Vinmarkerne på godt 20 ha. ligger samlet omkring kældrene, der er moderniserede og ligger, hvor man har fundet levn fra romertiden, bl.a. rester af amphoraer.
Herfra laver han Rhonevine under navnet Clos des Miran.
 
Toscana, Italien
XVX Lorenzo Zunino
Familien har produceret kvalitets vine i mere end 300 år. Lorenzo Zunino leder nu produktionen fra tre forskellige vingårde: XVX Lorenzo Zunino producerer kun ca. 44.000 flasker vin om året fra tre forskellige vingårde.
Fra ”Le 7 Camicie” produceres to forskellige men absolut fantastiske vine: Brunello di Montalcino og den lillebror Rosso di Montalcino. Lorenzo serverede Rosso di Montalcino’en med følgende ord: ”Jeg laver en god Brunello, men nogle laver den bedre. Men jeg har aldrig smagt en bedre Rosso di Montalcino, end den jeg selv producerer”. SB Vinimport er ekstrem stolte af at kunne bringe disse to dejlige vine til Danmark. Ingen vinelskere bør snydes for at smage disse.
Fra vingården ”La Casaccia” producerer Lorenzo en skøn Chianti Classico vin og dens kraftige og dejligt krydrede storebror Chianti Classico Riserva. Her får man det bedste fra Chianti Classico!
De nyeste vine fra Lorenzo er hans to Value-for-money ITG vine Gugu, som fås i en dejlig sommerfrisk hvidvin på druerne Vermentino og Chardonnay og en dejlig, let tilgængelig og frugtig rødvin lavet på Sangiovese og Merlot. To skønne hverdagsvine af høj kvalitet!   
 
Navarra, Spanien
 
Senoria de Sarria

Selve vingården blev grundlagt i 1953, men historien viser, at dette land har været anvendt til dyrkning af vinstokke i mange århundreder. Der er en tæt sammenhæng mellem historien om Navarra og historien om Señorío, som en af de herrer Sarria Juan de Azpilicueta, der dækkede udgifterne til undersøgelserne af hans bror, St. Francis Xavier, skytshelgen Navarra.  

Beliggende i Puente La Reina, i hjertet af Pilgrimsvejen til Santiago, Señorío de Sarria ligger et område, der byder på fremragende klima- og jordbundsforhold, der muliggør produktion af en række af kvalitetsvine.

Ribera del Duero, Spanien

Vallebueno

Vingården Vallebueno blev grundlagt i 1988 med den hensigt at maksimere det store potentiale, som området allerede havde demonstreret takket være kvaliteten af jorden og gode klima.

Vingården fokuserer på at udvikle små og nøje udvalgte produktioner, lagret på amerikanske og franske egetræsfade, hvor aldringen sker af de eneste to vine i Vallebueno område: Crianza og Roble.