Pris: 275,00
Ex. moms: 220,00
Producent: Moillard Grivot
Varenummer: 1227
Drue: Pinot Noir
Lagerstatus: På lager

 

”Sydens Chambolle”
Fra Corton har vi valgt at importere Aloxe Corton, som vi begge faldt for, da vi smagte den i april 2011, da vi besøgte kældrene under Moillard Grivots flotte vinmarker.
Vinen er lagret i 15 måneder på egetræsfade, hvoraf 40% er nye fade.
En forholdsvis mørk Bourgogne med smag af små røde bær samt sorte bær. En kraftfuld men meget elegant vin, der vil udvikle sig yderligere de kommende år. Serveringstemperatur: 15-16 ̊
 
 
 
Det er lykkedes os, at lave en importaftale med Moillard - Grivot, som vi har besøgt gennem flere år. Bourgogne huset Moillard-Grivot, der ligger ved byen Nuits-Saint-Georges. er grundlagt i 1850 af vinavleren Moillard. Huset anvender i sin vinproduktion moderne avanceret teknik i smuk forening med det bedste fra de gamle traditioner. Som det ses af vores bestillingsliste rummer Moillards produktion og meget omfattende kældre flasker fra alle de fineste appellationer i Côte d’Or. Den betydelige ekspertise, Moillard-Grivot har opbygget, har placeret husets fornemme bourgogner i den absolutte top. Huset præsenterer dog også en flot række af såkaldte Value for Money-vine,- gode autentiske vine i et absolut fornuftigt prisniveau. Disse vine stammer primært fra Bourgogne, men Moillard - Grivot ejer også sydligere beliggende marker, og vi har valgt også at importere en række Rhonevine.
 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God