Få leveret til døren for 75 kr.

Bordeaux vine på Vinstorm.dk efter 12 år…

Tilbage i august måned var vi til fransk vinsmagning på kastellet i København.

Efter måneders forberedelse var Vinstorm for første gang klar til at investere i og promovere Bordeaux vine til vores gode kunder. Vi smagte op imod 40 forskellige Bordeaux vine og endte med at udvælge 6 fantastiske røde Bordeaux vine fra klassiske områder og en skøn Sauterne, som vi simpelthen ikke kunne lade være.

Bordeaux kaldes for vinens hjemsted. Mange ved meget mere om Bordeaux vine end vi gør – så derfor er det med en vis ærefrygt, at vi giver vores bud på hvilken Bordeaux man bør drikke. Men nu kaster vi os ud i det. Vi har hentet 7 forskellige vine fra 7 meget forskellige producenter.

To vine fra Pomerol, en vin fra Margaux, to fra Medoc, en Saint Emillion og til sidst en fantastisk ældre  Sauternes fra årgang 2005.

Bordeaux, en smuk by i det sydvestlige Frankrig, er ikke blot kendt for sin rige historie, arkitektur og kultur, men også som en af verdens mest prestigefyldte vinregioner. Med sin lange tradition for vinproduktion og nogle af verdens mest eftertragtede vine, har Bordeaux sat sit præg på vinverdenen. I denne artikel vil vi udforske Bordeaux, dets unikke terroir, de berømte vinslotte og de karakteristiske vine.