Pris: 299,00
Ex. moms: 239,20
Producent: Amalia
Varenummer: 2307
Drue: Barbera
Lagerstatus: Ikke på lager
Magnumflaske i flot trææske
Paolo har med denne Barbera d’Alba Superiore lavet en herlig og flot Barbera. Vinen er lavet på de bedste udvalgte kvalitetsdruer  i vingården Sant'Anna
Denne karakteristiske lokale Piemonte drue opnår god modning og en fin koncentration af syre på Amalias marker i området ved Monforte d’Alba.
Vinen lagres i 24 måneder på franske egetræs fade og hældes derefter på flaske og færdigmodnes i kælderen. Vinen har et livligt syreindhold, som giver drikken en behagelig friskhed og elegant afrunding og en god lang eftersmag.
Serveringstemperatur: 16-20˚
 
Piemonte
Amalia
Vinhuset Amalia Cascina i Langhe er, beliggende på bakkerne i Monforte d'Alba. I 2003 købte Boffa familien - Luigi Antonio med sin kone, Maria Angela Brosio, og søn, Paolo - virksomheden, renoverede gården og revolutionerede vinproduktionen ved at opføre en ny og topmoderne vingård. Den oprindelige gård, bygget i begyndelsen af 1920'erne er blevet en gæstfri Bed & Breakfast. Den omhu og lidenskab, hvormed Maria Angela Brosio byder gæster velkommen til sit "hjem" er identisk med det, som hendes søn Paolo ætter i vinfremstilling, med rådgivning af ønolog Gian Franco Cordero og agronom Gian Piero Romana. Begrænsede udbytter, maksimal pleje i dyrkning af vinstokke og minutiøse rbejde i vingården er de ingredienser, der giver anledning vine med vigtige organoleptiske kvaliteter og aldrende potentiale frem for alt Barolo.
 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God